Apartmani Lefkas​

Opširnije o smeštaju

Slike Smeštaja

 • Lokacija

  Lefkas apartmani se nalaze na samom ulazu na prelepu Lefkadu, u strogom centru glavnog grada Lefkasa. Sama kuća je smeštena na samo 50 metara od glavnog šetališta i isto toliko od bezbroj restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica suvenira, noćnih klubova, a opet u mirnoj ulici.

 • Povezanost

  Ispred same vile nalazi se veliki park, a pogled iz apartmana je na usidrene brodove i jahte. Najbliži supermarket je na 30 metara od kuće. Na 700m od vile nalazi se najveća peščana plaža dugačka 9 km, dok je jedna od najlepših plaža Katizma udaljena 16 km od vile.

 • Sadržaj smeštaja

  Prelepi i prostrani apartmani u svom sastavu imaju spavaću sobu sa francuskim lezajem i drugu prostoriju sa kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom za ručavanje (a kod 1/2+1 apartmana se u ovoj prostoriji nalazi i lezaj na razvlacenje). Svaki apartman poseduje TV/SAT, klima uređaj (doplata na licu mesta), kupatilo sa tuš/wc i terasu koja je opemljena garniturom za sedenje. Pojedine terase imaju pogled ka moru, dok neke od terasa su okrenute ka dvorištu.

 • Usluga

  Najam

Program putovanja

Beograd – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Čarter let za Lefkadu.

Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

Lefkada – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi uplaćene

Napuštanje apartmana/hotela do 10h. Polazak autobusa u dogovoreno vreme.

 Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 • CENA

  Popusti za uplate u celosti! Mogućnost plaćanja na rate i putem ADM zabrane!

 • SVAKODNEVNI POLASCI

  Izaberite bilo koji termin u letnjoj sezoni i za Vas pronalazimo idealan datum odlaska i povratka, u skladu sa Vašim željama