Crna Gora

Budva

Jedno od najstarijih naselja na Jadranu, prema istorijskim izvorima poznato pre više od dve i po hiljade godina kao ”grad Ilirije”, nezaobilazno je mesto prilikom posete Rivijeri.

Bečići

Bečići su letovalište udaljeno 4 km od centra Budve. Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sitnim šljunkom. Lepo i dugačko šetalište povezuje Bečiće sa budvanskim Starim gradom. Letovalište pruža sve uslove za spokojan i opušten odmor i za aktivno bavljenje sportom.

Čanj

Čanj se izdvaja kao atraktivno turističko mesto koje turisti najradije posećuju. U turističkom mestašcetu se nalazi veliki broj hotela i vikendica. Iako je popularno letovalište, ono je izdvojeno od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini, čime je obezbeđen prijatan i bezbedan odmor.

Petrovac

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri.

Rafailovići

Rafailovići su malo naselje koje se nalazi istočnom delu velike bečićke plaže. Udoban prilaz sa Jadranskog puta, blizina mora i mogućnost dolaska do Budve peške duž lepog primorskog šetališta privlači veliki broj gostiju.

Rafailovići