O nama

Zašto da putujete sa nama?

Nakon 20 godina porodične tradicije u oblasti turizma, odlučili smo da svoje znanje pretočimo u kvalitetan turistički proizvod koji će na najbolji način zadovoljiti Vaše potrebe. Turistička agencija Smile tours posluje od 2016. godine i poseduje licencu 8/2017 Ministarstva turizma. Naš cilj je da pružimo maksimalnu sigurnost klijentu i da, uz potpuno moderan pristup poslovanju, u svakom trenutku budemo u mogućnosti da pružimo kvalitetne usluge, koje će ispuniti Vaša očekivanja. Sva pitanja,dileme,primedbe i predloge vezane za naše poslovanje, možete podeliti sa našim agentima prodaje, koji su Vam na raspolaganju za sve što Vam je potrebno. Sa zadovoljstvom ćemo se potruditi da Vam putovanje sa nama ostane u najlepšem sećanju!

Raznovrsna ponuda!

Bilo da želite da letujete na jednoj od najatraktivnijih destinacija na Evropskom kontinentu i upoznate bogatu kulturu i istoriju Grčke, ili želite da osetite mediteranski duh Italije i Španije, na pravoj ste adresi. Takođe,pružamo Vam i pravo uživanje u luksuznim hotelima Turske, Tunisa i Egipta, kao i drugih dalekih destinacija. Posetite sa nama najlepše trgove i znamenitosti evropskih prestonica ili uživajte u skijanju na najpopularnijim destinacijama u regionu. Na Vama je samo da izaberete!

Platite kad Vama odgovara!

Turistička agencija „Smile tours“ Vam omogućuje da otplatite svoje putovanje na više rata. Predložite nam svoj plan otplate, a mi ćemo nastojati da ga usvojimo!

Udobno i sigurno putovanje!

Vaša sigurnost je na prvom mestu! Kada odaberete željenu destinaciju, na Vama je samo da se opustite! Kompletnu organizaciju puta, usluge stručnih vodiča i pratioca grupa, kao i sve druge pojedinosti Vašeg putovanja- prepustite nama!