Hotel Bomo Park & Spa​

Opširnije o smeštaju

Slike Smeštaja

 • Lokacija

  Hotel Bomo Park & Spa 5* se nalazi u mestu Tsilivi na istoku ostrva Zakintos. Nalazi se 800 m od plaže, do koje je organizovan hotelski autobus. Centar mesta Tsilivi, gde se nalaze brojni restorani i taverne udaljen je 300 m od hotela, dok je glavni grad ostrva Zakintos udaljen 4 km, a aerodrom 7 km od hotela. Na 200 m od hotela Bomo Park & Spa se nalazi autobuska stanica. Hotel je namenjen samo odraslim gostima.

 • Sadržaj smeštaja

  Hotel ima u svom sastavu 82 sobe. U ponudi su na raspolaganju superior, deluxe i porodične sobe. Sobe hotela Bomo Park & Spa imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, Wi-Fi, klima uređaj, sef , mini bar i balkon. Osim glavnog pansionskog restorana, gostima hotela Bomo Park & Spa na raspolaganju su i bar na bazenu I koktel bar. Od ostalih usluga u hotelu postoji internet centar , mogućnost iznajmljivanja automobila, servis za pranje veša i parking. U sastavu hotela Bomo Park & Spa se nalazi bazen, a gosti mogu uživati I u spa centaru koji u svom sastavu ima saunu, prostorije za masažu, đakuzi i salon lepote.

 • Usluga

  NOĆENJE SA DORUČKOM / POLUPANSION

Program putovanja

Beograd – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Čarter let za Zakintos.

Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

Zakintos – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi uplaćene

Napuštanje apartmana/hotela do 10h. Polazak autobusa u dogovoreno vreme.

 Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 • CENA

  Popusti za uplate u celosti! Mogućnost plaćanja na rate i putem ADM zabrane!

 • SVAKODNEVNI POLASCI

  Izaberite bilo koji termin u letnjoj sezoni i za Vas pronalazimo idealan datum odlaska i povratka, u skladu sa Vašim željama