Hotel Šumadija​

Opširnije o smeštaju

Slike Smeštaja

 • Lokacija

  Hotel Šumadija je udaljen je 3 km od Budve, najpoznatijeg turističkog centra crnogorskog primorja. Rafailovići imaju jednu od najlepših i najdužih plaža na južnom Jadranu. Obala je dugačka skoro 2 km, peskovita je, kao i morsko dno, što kristalno čistoj vodi daje tirkizni ton. Hotel „Šumadija” se nalazi neposredno ispod Jadranske magistrale, na 100 m od mora.

 • Sadržaj smeštaja

  Hotel je idealan za porodični odmor i opuštanje na toplom, letnjem suncu. Raspolaže sa 300 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Ovaj atraktivni objekat ima pivnicu, piceriju, cvetnu baštu i parking. Smeštaj: Ljubitelje ovog hotela koji se nalazi na svega 100m od divne, peskovite plaže i kristalnog mora, dočekaće potpuno nov nameštaj, TV i sef u svakoj sobi, kao i nov restoran sa unapređenim kvalitetom usluge.

 • Usluga

  Polupansion (doručak I večera – “švedski sto”)

Program putovanja

Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u Crnu Goru, u mesto boravka (Budva, Rafailovići, Bečići, Čanj, Petrovac). Ulazak u sobe posle 12.00h.

Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 • CENA

  Popusti za uplate u celosti! Mogućnost plaćanja na rate i putem ADM zabrane!

 • SVAKODNEVNI POLASCI

  Izaberite bilo koji termin u letnjoj sezoni i za Vas pronalazimo idealan datum odlaska i povratka, u skladu sa Vašim željama