HotelApp Giorgio Palace​

Opširnije o smeštaju

Slike Smeštaja

 • Lokacija

  Hotel/App GIorgio Palace se nalazi u centralnom delu Nidrija i udaljena je od obale i prelepog šetališta oko 80m, a od gradske plaže oko 400m.

 • Povezanost

  Na 50m se nalazi glavna ulica letovališta Nidri, koja u večernjim satima postaje zatvoreno šetalište za turiste.U samoj toj zoni je pregršt restorana, kafića, samoposluga, pekara, poslastičarnica, apoteka, svega što je potrebno za kvalitetno letovanje.

 • Sadržaj smeštaja

  Sam Hotel App Giorgio Palace u svom sastavu poseduje BAZEN sa ležaljkama i suncobranima koje naši gosti mogu koristiti besplatno. Prelepo dvorište sa stolovima i stolicama za odmor kao i mini bar za osveženje pruža mir posle aktivnog provoda po prelepim plažama Lefkade. U svom sastavu objekat poseduje i natkriveni parking. Sve smeštajne jedinice poseduju francuski ležaj za dve osobe ili 2 standardna ležaja, dva noćna stočića pored kreveta, TV, klima uređaj (besplatno), kuhinju sa rešoom sa dve ringle, ketler, aspirator, frižider i posuđe za dve osobe.

 • Usluga

  Najam

Program putovanja

Beograd – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Čarter let za Lefkadu.

Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

Lefkada – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi uplaćene

Napuštanje apartmana/hotela do 10h. Polazak autobusa u dogovoreno vreme.

 Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 • CENA

  Popusti za uplate u celosti! Mogućnost plaćanja na rate i putem ADM zabrane!

 • SVAKODNEVNI POLASCI

  Izaberite bilo koji termin u letnjoj sezoni i za Vas pronalazimo idealan datum odlaska i povratka, u skladu sa Vašim željama