Vila Kalimera​

Opširnije o smeštaju

Slike Smeštaja

 • Lokacija

  Apartmani vila Kalimera smešteni su u mirnom delu letovališta Moraitika, pored hotela Delfinia, 70 metara od glavne ulice i autobuske stanice. Vila Kalimera je od peščano šljunkovite plaže udaljena oko 250 metara. Od aerodroma na ostrvu Krf i glavnog grada Krf udaljena je 20 km.

 • Povezanost

  Gostima vile Kalimera je na raspolaganju bazen. U samom mestu Moraitika nalaze se brojne taverne, barovi i suvenirnice i jedna od najlepših plaza, tako da je pravi izbor za letovanje na Krfu kako za porodice, tako i za parove.

 • Sadržaj smeštaja

  Svaki studio vile Kalimera sastoji se od dva standardna ili jednog francuskog i jednog standardnog ležaja, kuhinjske niše sa osnovnim posuđem, kupatila (tuš/wc), a svaki studio ima TV, klima uređaj, sef i balkon ili terasu u prizemlju. Sve sobe u vili Kalimera su renovirane i u cenu je uračunato korišćenje klima uređaja, sefa i korišćenje wi-fi konekcije. Studiji vile Kalimera se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.

 • Usluga

  Najam

Program putovanja

Beograd – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Čarter let za Krf.

Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

Krf – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi uplaćene usluge.

Napuštanje apartmana/hotela do 10h. Polazak autobusa u dogovoreno vreme.

 Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 • CENA

  Popusti za uplate u celosti! Mogućnost plaćanja na rate i putem ADM zabrane!

 • SVAKODNEVNI POLASCI

  Izaberite bilo koji termin u letnjoj sezoni i za Vas pronalazimo idealan datum odlaska i povratka, u skladu sa Vašim željama